Maid 4 You

Det skal være en ren fornøyelse å være kunde hos Maid 4 You!

OM OSS

MAID4YOUVi vet at godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering, fordi et rent arbeidsmiljø øker trivselen på arbeidsplassen, reduserer sykefraværet, øker produktiviteten til ansatte og gir et godt inntrykk hos bedriftens samarbeidspartnere.

Vi tilbyr totale renholdsløsninger til næringsmarkedet som er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker. Fordi hver kunde er unik, skreddersyr vi en renholdsplan som passer for deres behov og ønsker.

VÅR FILOSOFI

Vår filosofi er enkel – vi ønsker å bygge opp vår bedrift sten for sten ved hjelp av dedikerte ansatte og gode referanser fra fornøyde kunder, og etter en gradvis og sunn vekst gjennom siste 10 år, teller vi i dag over 80 dedikerte ansatte.

En stadig mer krevende marked gjør at vi som en ledende renholdsbedrift kontinuerlig streber etter å forbedre både våre tjenester og kundeservice for å kunne gi våre kunder det lille ekstra.

Basert på sunne forretningsprinsipper som tariffestet lønn til alle ansatte, ryddige arbeidsforhold og ikke bruk av underleverandører, gjør at man får motiverte ansatte som til enhver tid klarer å levere renhold med høy kvalitet til avtalt tid.

Alltid tilgjengelig

24 timers vakttelefon og utrykning.

Gode priser

Gratis befaring for å gi deg et best mulig pristilbud. Økende kundemasse bekrefter dette.

Proff leverandør

Driftsavdeling med oppdatert fagbrev og sertifiseringer.

Trygghet

All nødvendig kunnskap og bruk av godkjente renholds-midler. Alle nødvendige forsikringer og kun egne ansatte med tarifflønn.

Våre tjenester

BEDRIFT RENHOLD

Maid 4 You har levert renholdstjenester til små og store bedrifter i 10 år. Mange av våre trofaste kunder har vært med oss siden vi startet opp. Ta gjerne kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring.

BYGGRENHOLD

Vi utfører byggrenhold av alle typer bygg, både leilighetsbygg og næringsbygg. Vi tibyr også renhold av brakkerigger samt levering av papir, såpe og matter.

PRIVAT RENHOLD

I en hektisk hverdag kan det være deilig å komme hjem til et nyvasket hjem. Hvis du overlater renholdet til Maid 4 You kan du stole på en trygg tjeneste, med hyggelige og dyktige ansatte, som alltid leverer et godt resultat.
Gratis befaring