HVORFOR VELGE MAID 4 YOU

Hvert hjem og hver kunde er unik. Derfor skreddersyr vi en renholdsplan som passer for dine behov og ønsker. Innenfor tidsrammen som er avtalt står du fritt til å velge hvilke oppgaver som ønskes utført fra gang til gang. For de kunder som ønsker de samme oppgaver utført hver gang, kan vi tilby en fastpris på oppdraget.

 • icon

  RENHOLDSUTSTYR

  Maid 4 You holder alt nødvendig renholdsutstyr og kjemikalier.

 • icon

  FAST RENHOLDSTEAM

  Et Maid 4 You renholdsteam består av 2 renholdere. Våre kunder får alltid sitt faste renholdsteam. Dette gjør at du vil få en trygghet med at du vet hvem som er i boligen din, samt at renholdsteamet blir fortrolig med akkurat ditt hjem og lærer det å kjenne. Alle våre medarbeidere har gjennomgått grundig opplæring for alle typer renhold vi utfører. Dette sikrer at de behandler og ivaretar alt inventar og alle overflater på best mulig måte, samt at de er trygge og effektive i jobben. Alle våre medarbeidere er uniformerte, bærer ID-kort og kjører Maid 4 You-biler. Maid 4 You bruker kun egne ansatte.

 • icon

  OPPSIGELSESTID

  Det er ingen oppsigelsestid i Maid 4 You – du står fritt til å si opp avtalen når du måtte ønske.

 • icon

  HUSVASK

  Maid 4 You tilbyr husvask av private boliger. Med husvask fra Maid 4 You får du tid til å gjøre andre ting du har lyst til å gjøre. Maid 4 You har levert husvask til private i Oslo og Akershus i mer enn 10 år.

 • icon

  NØKLER & ALARM

  Kunder som ønsker å være uavhengige av å være tilstede ved våre besøk, kan levere nøkkel/alarmbrikke til oss før oppstart. Vi er svært opptatt av sikkerheten til våre kunder og oppbevarer alle nøkler/alarmbrikker ihht. gode og sikre rutiner – hver nøkkel/alarmbrikke anonymiseres med en egen sifferkode som til enhver tid oppbevares adskilt) fra våre kunders navn og adresse. Nøkler/alarmbrikker oppbevares i vår forikringsgodkjente safe og kvitteres ut av renholdsteamet ved arbeidsdagens start og leveres inn etter endt besøk hos kunden.

 • icon

  SIKKERHET

  Maid 4 You er fullforsikret for alle typer skader gjennom vår bedriftsforsikring.

 • icon

  RENGJØRING

  Maid 4 You har spesialisert seg på rengjøring av private boliger og har i dag over 200 fornøyde kunder. Med rengjøring fra Maid 4 You får du en sikker og trygg rengjøring av ditt hjem.

REFERANSER FRA VÅRE KUNDER

Jentene er så flinke – og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke startet med å bruke dere før. De er blitt en fast del  av rutinen i hele familien, helt supert.

Hanne

Vi er, som dere vet, veldig godt fornøyd med tjenestene dere leverer her hos oss. Jeg anbefaler dere til alle som spør.:)

Hege

Vi er svært fornøyde med rengjøringen hos oss og jeg tror ikke det var noe problem for teamet å gjennomføre som vi ønsket det. Det var heller ingenting vi savnet.

Mette

Jeg vil bare melde til dere at vi er så fornøyde med vår renholder. Hun gjør en meget god jobb og er veldig søt og blid!

Viveca

Vi var veldig fornøyd med renholder som vaskerhos oss, hun gjør det lille ekstra som vi setter stor pris på!

Camilla
Gratis befaring